Άτιτλο #15

Γιατί να του δώσουμε τίτλο; Μια χαρά είναι “Άτιτλο”…
έτσι ο καθένας βγάζει τα φτυάρια και μιλάει για ό,τι θέλει ;-)

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι σίγουρα ένα από τα πιο επίκαιρα και πολυσυζητημένα θέματα αυτής της περιόδου. Τα πειραματόζ… έεε… οι μαθητές της Γ` Λυκείου θα βοηθήσουν τους υπεύθυνους του υπουργείου Παιδείας να κρίνουν κατά πόσο δουλεύει το νέο σύστημα εισαγωγής στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Μπράβο παιδιά!

Α και όσοι πέσετε “θύματα του συστήματος” μη μασάτε, η Αγγλία δίπλα είναι…

Ω, μα τι είναι αυτά που λέτε περί ανευθυνότητας των μαθητών; Η Ελλάδα έχει βγάλει πολλά μυαλά! Απλά είναι όλα έξω…

Όταν είσαι έφηβος λένε “Περίμενε να περάσεις καλά όταν μεγαλώσεις, διάβαζε τώρα!” και όταν ενηλικιωθείς λένε πάλι “Τι;;; ΤΩΡΑ περιμένεις να περάσεις καλά; Μα τι έκανες τόσα χρόνια;;;; Τώρα έχεις ευθύνες!”…

Ένα παιδί 15, 16 και 17 χρονών, τι είναι κατά τη γνώμη σας πιο λογικό να θέλει; Να μπει μία ώρα Internet ή να προσπαθεί δύο εβδομάδες να καταλάβει γιατί το υπουργείο εξέδωσε 3 βιβλία φυσικής..

Ω! Σήμερα θα είναι ωραία ημέρα! Μόλις είδα τα mail μου και κάποιος που είχε να μου στείλει μήνυμα 1 χρόνο, λέει πως με αγαπάει. Το είχε γράψει και στο “Θέμα” για να φαίνεται ξεκάθαρα!! Τι χαρά!

“Συγνώμη, θα μπορούσατε να με συνδέσετε με κάποιον που μιλάει HTML; Είναι επείγον, έχασα τα mp3 μου!”

Να θέλεις δηλαδή να μπεις λίγο net, να αράξεις σε κανά chatroom και να διαβάσεις καμιά είδηση και απ’ τη μία να έχεις τον κάθε τρελαμένο να μεταδίδει worms μέσω e-mail ενώ από την άλλη πρέπει να περιμένεις να φορτώσουν και οι διαφημίσεις των ιστοσελίδων.

Η καλύτερη διαφήμιση για τον OTE πάντως θα ήταν : “Γιατί να δώσετε 120 δραχμές στον ΟΑΣΑ για να σας πάει μέχρι την άκρη της πόλης ενώ μπορείτε να τα δώσετε σε εμάς και να σας πάμε σε όλο τον κόσμο!” έχοντας μία διακριτική υποσημείωση με μικρά γράμματα που περνάει τρέχοντας την οθόνη λέγοντας :
“120 δρχ. την ώρα – και χάρη σας κάνουμε, τα κανονικά τηλέφωνα είναι πιο ακριβά…”

Διαφημίσεις στα PC, διαφημίσεις στην TV… τελικά αυτό πρέπει να είναι που λέγανε πως θα ενσωματώσουν την τηλεόραση στον υπολογιστή… μμμμ….

Και τώρα με τα ειδικά σηματάκια μας βοήθησαν πάρα πολύ! Ξέρεις τι είναι να ψάχνεις στις 3 το πρωί για μια τσοντοταινία και να μην ξέρεις που παίζεται; Ευτυχώς με το άσπρο Χ στον κόκκινο κύκλο, κάθε απελπισμένος μπορεί να κάνει τη δουλειά του γρηγορότερα. Εξέλιξη!

Trash TV zone
Trash TV zone

Απορώ πως δεν έχουν επινοήσει ακόμα εικονίδιο για τις εκπομπές σκουπίδια με τις οποίες έχει γεμίσει η σημερινή ελληνική τηλεόραση. Ένα χαρακτηριστικό σύμβολο για την απογευματινή ζώνη – όπου παρακολουθούν οι νοικοκυρές που απλά δεν έχουν τι άλλο να κάνουν… Και εμείς τι φταίμε ;;; Νομίζουν πως κάνουν κάτι και συνεχίζουν χρόνια τώρα την ίδια δουλειά.

Που θα πάει, δε θα πάθουν και αυτοί κάτι; Θα τους βάλουμε να αλληλοπροσκαλούνται μέχρι να αυτοκαταστραφούν! Χα!

Πολλά είπα… καλύτερα να διαβάσετε το υπόλοιπο τεύχος… τουλάχιστον στο Internet υπάρχει κάτι να δεις… γιατί αν περιμέναμε από τα ιδιωτικά κανάλια θα γινόμασταν όλοι νυχτόβιοι! Καλή συνέχεια…

Thunder

 

(Εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2000 στον ιστοχώρο των Κυβερνογράφων στα πλαίσια της στήλης “Άτιτλο” http://www.kybernografoi.gr/issues/no15/atitlo.html)